Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
Bacon gør alting lidt lækrere. Her i selskab med friske kammuslinger og pasta i cremet sauce.

- 4 Personer
Ingredienser
300 g | pasta, bånd eller spaghetti |
300 g | kammusling |
200 g | bacon |
- | tandstikker |
- | olie |
1 dl. | vand |
4 spsk. | flødeost |
3 dl. | frosne grønne ærter |
1 stk. | fed hvidløg |
- | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Kog pastaen.
- 2.Dup kammuslingerne tørre.
- 3.Del baconskiverne lige over.
- 4.Rul bacon omkring hver kammusling, luk med tandstikkere.
- 5.Svits kammuslingerne i olie på en pande.
- 6.Vend rundt, så baconen bliver sprød og får farve.
- 7.Tag baconskiverne op.
- 8.Kom vand og flødeost på panden, og pisk osten ud i vandet.
- 9.Kom ærter og revet hvidløg heri og lad simre 2 minutter.
- 10.Smag til med salt og peber.
- 11.Vend nykogt pasta heri og server med kammuslinger.