Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb

Bacon gør alting lidt lækrere. Her i selskab med friske kammuslinger og pasta i cremet sauce.
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g pasta, bånd eller spaghetti
300 g kammusling
200 g bacon
- tandstikker
- olie
1 dl. vand
4 spsk. flødeost
3 dl. frosne grønne ærter
1 stk. fed hvidløg
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Kog pastaen.
  2. 2.Dup kammuslingerne tørre.
  3. 3.Del baconskiverne lige over.
  4. 4.Rul bacon omkring hver kammusling, luk med tandstikkere.
  5. 5.Svits kammuslingerne i olie på en pande.
  6. 6.Vend rundt, så baconen bliver sprød og får farve.
  7. 7.Tag baconskiverne op.
  8. 8.Kom vand og flødeost på panden, og pisk osten ud i vandet.
  9. 9.Kom ærter og revet hvidløg heri og lad simre 2 minutter.
  10. 10.Smag til med salt og peber.
  11. 11.Vend nykogt pasta heri og server med kammuslinger.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost og #hverdag