Hvide asparges med mild ærte- og ostedip
SNACKS OG TILBEHøR

Hvide asparges med mild ærte- og ostedip

Frisk og let frokostret, der udnytter de hvide asparges' korte sæson. Husk paptallerkenerne, hvis retten skal med på picnic i skoven.
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g hvid asparges
2 dl. optøet grøn ært
75 g hvidost i saltlage
50 g flødeost
- ærteskud

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl de hvide asparges fra hoved og ned. Skær den nederste trævlede ende fra.
  2. 2
    Damp aspargesene møre i letsaltet vand i 5 minutter.
  3. 3
    Kom ærter, hvidost og flødeost i en skål og blend groft sammen.
  4. 4
    Server asparges med dip og ærteskud.

Tip!

Asparges og dip kan gøres til en hel ret ved at blive serveret på en bund af nykogt pappardelle eller anden båndpasta. Grillede kyllingebryster hertil. Prøv ærtedip på ristet brød, gerne naanbrød, og top med asparges og ærteskud.