Suppe af grillede peberfrugter og tomat
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
5 stk. | røde peberfrugter |
6 stk. | soltørrede tomater |
1 dåse | flåede tomater |
1 stk. | grøntsagsbouillon (terning) |
- | vand |
Topping
3 spsk. | flødeost |
1 spsk. | rygeost |
3 spsk. | vand (cirka) |
1 stk. | salatløg |
- | frisk estragon |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på grill eller 250 grader.
-
2Læg peberfrugter på en bradepande.
-
3Grill eller bag peberfrugterne, indtil de har sorte bobler på skindet. Kig efter 10 minutter.
-
4Kom peberfrugter i en plastpose eller opbevaringsbøtte, der kan tåle høje temperaturer, og afkøl. Nu er det nemt at trække skindet af.
-
5Kom peberfrugt, tomat og bouillon i en blender, og blend dem cremede. Juster med kogt eller koldt vand.
-
6Rør flødeosten med rygeost og vand i en lille skål.
-
7Dryp blandingen over suppen ved servering.
-
8Snit løg, og drys dem over sammen med estragon.
Tip!
Det er lækkert at servere suppen med et drys sprøde brødcroutoner