Suppe af grillede peberfrugter og tomat
AFTENSMAD

Suppe af grillede peberfrugter og tomat

Hvordan mon en tysk karrypølse ville smage, hvis den var en suppe? Vi giver dig svaret her med en suppe, der smager lidt af røg på den gode måde. Suppen kan serveres varm eller kold, og hvis du er til det, kan du toppe med stegt chorizo i tern. 
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

5 stk. røde peberfrugter
6 stk. soltørrede tomater
1 dåse flåede tomater
1 stk. grøntsagsbouillon (terning)
- vand

Topping

3 spsk. flødeost
1 spsk. rygeost
3 spsk. vand (cirka)
1 stk. salatløg
- frisk estragon

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på grill eller 250 grader.
  2. 2
    Læg peberfrugter på en bradepande.
  3. 3
    Grill eller bag peberfrugterne, indtil de har sorte bobler på skindet. Kig efter 10 minutter.
  4. 4
    Kom peberfrugter i en plastpose eller opbevaringsbøtte, der kan tåle høje temperaturer, og afkøl. Nu er det nemt at trække skindet af.
  5. 5
    Kom peberfrugt, tomat og bouillon i en blender, og blend dem cremede. Juster med kogt eller koldt vand.
  6. 6
    Rør flødeosten med rygeost og vand i en lille skål.
  7. 7
    Dryp blandingen over suppen ved servering.
  8. 8
    Snit løg, og drys dem over sammen med estragon.

Tip!

Det er lækkert at servere suppen med et drys sprøde brødcroutoner