Cheesecake med hindbær og rabarber
BAGVæRK

Cheesecake med hindbær og rabarber

Rabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
  • 8 Personer

Bund

200 g digestive kiks
100 g smør

Fyld

175 g hindbær
250 g mascarponeost
250 g cremefraiche 38%
3 spsk. flormelis
2 dl. rababerkompot Skal være afdryppet inden brug
1 tsk. citronskal Fintrevet citronskal. Gerne fra en usprøjtet citron.

Sådan gør du

  1. 1
    Knus kiksene. For eksempel ved at komme dem i en pose, du ruller over med en kagerulle.
  2. 2
    Smelt smørret i en gryde uden at brune. Tag af komfuret, og rør kagesmuldret heri.
  3. 3
    Dæk bunden af formen med bagepapir, og fordel kageblandingen heri. Lad afkøle helt.Fordel hindbær på bunden.
  4. 4
    Kom mascarpone og cremefraiche i en skål sammen med flormelis og citronskal. Pisk sammen med elpisker til en fast masse. Fordel cremen på bunden.
  5. 5
    Pak i film, og stil i køleskab i mindst 3 timer.
  6. 6
    Fordel rabarberkompot på cremen, og server.