ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Ærtedip på knækbrød En nem dip, som kan smøres på brød som pålæg eller erstatte guacamolen. Ærterne giver dippen en sødlig smag og sart, grøn farve. 4 Personer Ingredienser 2 dl ærter dl græsk yoghurt 2 % 2 spsk. flødeost - salt og peber 1 stk. forårsløg 4 skiver knækbrød groft ANNONCE Sådan gør du 1 Kom ærter, yoghurt og flødeost i en skål og blend sammen med en stavblender. 2 Smag til med salt og peber. 3 Drys fint snittet forårsløg over dippen og server med knækbrød. PRINT Tip! Dippen smager også herligt til abrikoser. Både friske og tørrede. ANNONCE ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.