ANNONCE ANNONCE and Lad dig inspirere til at spise and året rundt. Få gode råd og saftige opskrifter på retter med and. And Kend din and - hvilken slags and skal du vælge? Og hvad skal man så vælge til Mortens Aften eller juleaften: En Peking And, en Dansk And eller en fritgående and? Eller skal det måske være en Berberi And, en skrabe-and eller måske en økologisk land-and? Samvirke tager på en guidet rundtur i køle- og frysedisken og rydder op i forvirringen mellem racer og opdrætsmetoder. økologi Kend din and – se, hvordan den konventionelle, fritgående og økologiske and har levet And Gammel bondekultur får os til at spise flæskesteg og and Fjerkræ Andesteg: Sådan steger du en and And 4 nye bud på and til Mortens aften Mortensaften skal du have and. Vi laver bl.a. langtidsstegt and med søde kartofler, og af resterne serverer vi en platte med anderillette. Og har du aldrig prøvet sprængt andebryst, er det nu du skal slå til. Det er nemt, køleskabet gør hele arbejdet, og det smager af en million. And Det skal du være opmærksom på, når du køber din juleand på landet Det er blevet moderne at købe juleand og gås på landet hos private. En ekspert hos Landbrug & Fødevarer giver her et par gode råd til, hvad du skal holde øje med, hvis du vælger at købe den fritgående juleand på landet. Fjerkræ Sådan bruger du anderester til lækker vinterrisotto eller andebruschetta Få masser af tip til genbrug af juleresterne hos nogle af Danmarks bedste madbloggere. Besøg dem på Kvickly's juleblog ind til den 23. december.
And Kend din and - hvilken slags and skal du vælge? Og hvad skal man så vælge til Mortens Aften eller juleaften: En Peking And, en Dansk And eller en fritgående and? Eller skal det måske være en Berberi And, en skrabe-and eller måske en økologisk land-and? Samvirke tager på en guidet rundtur i køle- og frysedisken og rydder op i forvirringen mellem racer og opdrætsmetoder.
And 4 nye bud på and til Mortens aften Mortensaften skal du have and. Vi laver bl.a. langtidsstegt and med søde kartofler, og af resterne serverer vi en platte med anderillette. Og har du aldrig prøvet sprængt andebryst, er det nu du skal slå til. Det er nemt, køleskabet gør hele arbejdet, og det smager af en million.
And Det skal du være opmærksom på, når du køber din juleand på landet Det er blevet moderne at købe juleand og gås på landet hos private. En ekspert hos Landbrug & Fødevarer giver her et par gode råd til, hvad du skal holde øje med, hvis du vælger at købe den fritgående juleand på landet.
Fjerkræ Sådan bruger du anderester til lækker vinterrisotto eller andebruschetta Få masser af tip til genbrug af juleresterne hos nogle af Danmarks bedste madbloggere. Besøg dem på Kvickly's juleblog ind til den 23. december.
Jul Priserne er steget, men julens varer er heldigvis på tilbud Inflationen har kunnet mærkes på fødevarepriserne i 2025. Nu går vi julen i møde. En højtid, der har det med at sætte sine spor på pengepungen, og mange danskere ser nok bekymrede frem mod december. Men det er der ingen grund til, for så slemt bliver det faktisk ikke
øl Guide: Juleøl uden alkohol – sådan kombinerer du dem med julemaden Juleøl er skønt - også uden alkohol. Ølentusiast Kasper Mundt-Nielsen guider til alkoholfrie juleøl, der kan matche dine karrysild, dine frikadeller og dine klejner. Kort sagt din julefrokost
Jul 12 opskrifter med risengrød Lav en ordentlig portion risengrød og brug resterne til juledessert, morgenmad og kager til kaffen
Jul 24 opskrifter med rødkål Rødkål kan bruges til andet end julemaden, se de mange opskrifter i galleriet. Du finder bl.a. flere friske rødkålssalater, en kålskål, en morgengrød og kåldolmere
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence 7. december: vind et gavekort til Color Line på en overfart til Norge til en værdi på 2235 kroner Når du har alle svar rigtige, kan du deltage i lodtrækningen om et gavekort på 2235 kroner til en overfart med Color Lines SuperSpeed mellem Hirtshals og Norge.