ANNONCE ANNONCE aftensmad 25 opskrifter på aftensmad med ris og kød Kød og ris går godt i spænd, når aftensmaden skal serveres, og kød og ris kan være mange ting. Prøv for eksempel en ny slags wok, risotto eller ruller af rispapir med lækkert kødfyld. Her er 25 bud på middagsretter med kød og ris. snacks og tilbehør Ananassalsa med grøn chili, mynte og rødløg Ananassalsaen passer for eksempel godt til en stegt svinekotelet og ris. Saften trækker ud af ananassen, når den står, så spis den gerne hurtigst muligt. aftensmad Köfte i tomat med ris og ærter Köfte kaldes også for "tyrkiske frikadeller". Det er en saftig og krydret kødbolle, som smager bedst direkte fra grillen. Vi laver dem på panden sammen med tomatsovsen, det er også godt. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, så brug hakket lammekød. Opskrift Thai-fiskekager med citrongræs, kålsalat med ananas, sød chilisauce og ris aftensmad Crabcake med ris og bønner At blande ris og bønner er typisk for det caribiske køkken. Vælg gerne mørke bønner, så bliver kontrasten fin at se på. Opskrift Indisk mørbradbøf med auberginesalsa Til 2 voksne og 2 børn hovedret Friske forårsruller med krydret kyllingekebab Server de aflange lune kyllingkebabber og tilbehøret hver for sig, så hver især kan bygge sine egne friske forårsruller. aftensmad Indisk kylling med safran Vi inviterer kyllingen med i Orientekspressen og fanger den i en eksotisk gryde med smuk og smagfuld safran. Opskrift Gullasch med urter og ris Opskrift Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts En skål med kogt ris, et halvt bæger creme fraiche og 1 ½ stegt kyllingebryst ligger i køleskabet og venter på at blive til dagens aftensmad. Opskrift Indisk lammegryde med ris og frisk koriander En skøn krydret indisk lammegryde med ingefær, chili, kanel, nellike, spidskommen koriander, masala og andre gode sager. Opskrift Mulligatawny – karrysuppe med kylling, svampe og ris aftensmad Friske sommerruller med bacondip Let, lille anretning, som kan gøres mere mættende, hvis du kommer strimler af kogt kylling, tofu eller rejer i. Sommerrullerne smager himmelsk med den salte bacondip. hovedret Sød og krydret sesamkylling Denne hurtige kyllingeret er også god tempereret – eventuelt til picnic eller lignende. Server da i små take away-bokse og med pinde for ekstra stemning. Når du tilbereder retten, så sørg for at koge risene først, så kan de stå og trække mens kyllingen forberedes. Opskrift Rødder og champignon med dijonkylling Prioriter fjerkræ, når du vælger mad fra Madpyramidens top. Husk masser af grøntsager til. aftensmad Feijoada En stor gryde med saft og kraft af forskellige slags kødudskæringer og bønner. Vi lader gryden simre i op til tre timer og serverer ris og svitset kål til. Opskrift Kålsalat og kyllingewok Lav en grov kålsalat og spis en wokret med kylling til. Når du spiser mest fra bunden, og mindst fra toppen af Madpyramiden, får du et varieret aftensmåltid. Opskrift Lammekød på spyd Opskrift Thaisalat med hakket gris, chili, lime, koriander og spidskål aftensmad Asiatisk millionbøf En taiwanesisk udgave af millionbøf. Her er den blandet med smukke, grønne edamamebønner, som giver ekstra fylde. Opskrift Chili con carne med chokolade aftensmad Oksekød i kærnemælksmarinade med avocadomos og ajvar Ajvar er en serbisk relish, som laves af aubergine og rød peberfrugt. Lav den selv eller køb den færdig i din Coop-butik. frokost Friske forårsruller med oksekød og grønt Rispapir er perfekte til at rulle alskens lækre grøntsager og mørt kød ind i. Server dem altid med en lækker dip eller bare lidt soyasauce til for at give det hele ekstra smag. Opskrift Kylling med tomatiserede ris, chorizo og oliven aftensmad Mørbradgryde Mørbradgryden er et hit i mange hjem og det forstår vi godt, da det er en rigtig Mormor-ret med gods i. Her får I opskriften på en klassisk mørbradgryde, som vi synes den er bedst, med både bacon, wienerpølser og paprika. En Mørbradgryde bør serveres med enten kartoffelmos eller kogte ris og vi anbefaler at lave en stor portion, så der der nok til flere dage. God fornøjelse! Opskrift Osso Buco a la milanesa ANNONCE ANNONCE Læs mere om aftensmad opskrifter
snacks og tilbehør Ananassalsa med grøn chili, mynte og rødløg Ananassalsaen passer for eksempel godt til en stegt svinekotelet og ris. Saften trækker ud af ananassen, når den står, så spis den gerne hurtigst muligt.
aftensmad Köfte i tomat med ris og ærter Köfte kaldes også for "tyrkiske frikadeller". Det er en saftig og krydret kødbolle, som smager bedst direkte fra grillen. Vi laver dem på panden sammen med tomatsovsen, det er også godt. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, så brug hakket lammekød.
aftensmad Crabcake med ris og bønner At blande ris og bønner er typisk for det caribiske køkken. Vælg gerne mørke bønner, så bliver kontrasten fin at se på.
hovedret Friske forårsruller med krydret kyllingekebab Server de aflange lune kyllingkebabber og tilbehøret hver for sig, så hver især kan bygge sine egne friske forårsruller.
aftensmad Indisk kylling med safran Vi inviterer kyllingen med i Orientekspressen og fanger den i en eksotisk gryde med smuk og smagfuld safran.
Opskrift Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts En skål med kogt ris, et halvt bæger creme fraiche og 1 ½ stegt kyllingebryst ligger i køleskabet og venter på at blive til dagens aftensmad.
Opskrift Indisk lammegryde med ris og frisk koriander En skøn krydret indisk lammegryde med ingefær, chili, kanel, nellike, spidskommen koriander, masala og andre gode sager.
aftensmad Friske sommerruller med bacondip Let, lille anretning, som kan gøres mere mættende, hvis du kommer strimler af kogt kylling, tofu eller rejer i. Sommerrullerne smager himmelsk med den salte bacondip.
hovedret Sød og krydret sesamkylling Denne hurtige kyllingeret er også god tempereret – eventuelt til picnic eller lignende. Server da i små take away-bokse og med pinde for ekstra stemning. Når du tilbereder retten, så sørg for at koge risene først, så kan de stå og trække mens kyllingen forberedes.
Opskrift Rødder og champignon med dijonkylling Prioriter fjerkræ, når du vælger mad fra Madpyramidens top. Husk masser af grøntsager til.
aftensmad Feijoada En stor gryde med saft og kraft af forskellige slags kødudskæringer og bønner. Vi lader gryden simre i op til tre timer og serverer ris og svitset kål til.
Opskrift Kålsalat og kyllingewok Lav en grov kålsalat og spis en wokret med kylling til. Når du spiser mest fra bunden, og mindst fra toppen af Madpyramiden, får du et varieret aftensmåltid.
aftensmad Asiatisk millionbøf En taiwanesisk udgave af millionbøf. Her er den blandet med smukke, grønne edamamebønner, som giver ekstra fylde.
aftensmad Oksekød i kærnemælksmarinade med avocadomos og ajvar Ajvar er en serbisk relish, som laves af aubergine og rød peberfrugt. Lav den selv eller køb den færdig i din Coop-butik.
frokost Friske forårsruller med oksekød og grønt Rispapir er perfekte til at rulle alskens lækre grøntsager og mørt kød ind i. Server dem altid med en lækker dip eller bare lidt soyasauce til for at give det hele ekstra smag.
aftensmad Mørbradgryde Mørbradgryden er et hit i mange hjem og det forstår vi godt, da det er en rigtig Mormor-ret med gods i. Her får I opskriften på en klassisk mørbradgryde, som vi synes den er bedst, med både bacon, wienerpølser og paprika. En Mørbradgryde bør serveres med enten kartoffelmos eller kogte ris og vi anbefaler at lave en stor portion, så der der nok til flere dage. God fornøjelse!
Emballage Onlinehandel er fyldt med luft Lastbiler og postbude flytter hver dag rundt på tusindvis af papkasser, hvor luften fylder mere end den vare, vi har købt online. De halvtomme papkasser er til skade for miljøet og er med til at øge trængslen på vejene. En løsning skal gøre op med de luftige emballager
Coop Coop har papkasser i 4 størrelser Hvilken kasse passer bedst til det, du har købt? På Coops lager i Odense udregner en computer, hvilken kasse der skal bruges til din bestilling
Indkøb Shrinkflation: Her er varen, der gerne må skrumpe Når råvarepriserne stiger, ender dine dagligvarer ofte på skrump for at skjule en stigning i kiloprisen. Prisen kan altså holdes i ro, hvis en vare bliver mindre. Et sted skal du dog glæde dig over en vare, der bliver mindre og mindre
Indkøb Explainer: Hvorfor skrumper varerne i supermarkedet? Shrinkflation hedder det, når en vare bliver mindre uden at prisen falder. På dansk har vi ikke et ord for fænomenet, som producenter og supermarkeder bruger for at camouflere prisstigningerne.
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence: 11. december - vind et gavekort til Sol og Strand Svar rigtigt på dagens quiz og vind et gavekort til Sol og Strand KONKURRENCE
Annoncørbetalt indhold Bæredygtighed med bid: Bliv klogere på Label Rouge: Sådan gør franske frilandskyllinger en forskel
Tilberedning Alt i ovnen: 10 opskrifter, hvor alle ingredienser kommes direkte i et ildfast fad eller en bradepande