Friske forårsruller med krydret kyllingekebab
- 5 Personer
Ingredienser
600 g | hakket kyllingekød |
4 stk. | fintsnittede forårsløg |
1 dl. | finthakket koriander |
0.5 dl. | finthakket mynte |
2 fed | finthakkede hvidløg |
1.5 spsk. | havsalt |
2 spsk. | ristede sesamfrø |
1 spsk. | citronsaft |
0.5 tsk. | spidskommen |
1 tsk. | garam masala |
2 spsk. | neutral olie + ekstra til stegning |
Tilbehør:
- | rispapir til friske forårsruller |
- | friske krydderurter f.eks. thaibasilikum, koriander & mynte |
- | frisk mango |
- | risnudler |
- | fintsnittet frisk chili |
- | forårsløg, finthakket |
- | sød chilisauce |
- | grøntsager Der kan tilføjes fintsnittede grøntsager efter eget ønske, f.eks. agurk, gulerod og avocado er lækkert. |
Sådan gør du
-
1Bland alle ingredienserne til kyllingekebabberne og ælt dem godt sammen, til farsen er blød og sammenhængende. Lad kødet hvile, mens tilbehøret gøres klar. Forårsløg og chili snittes fint, nudlerne koges efter anvisninger på pakken, og krydderurterne skylles.
-
2Form farsen til aflange kødboller, og steg dem på pande ved middelvarme, til de er gyldne og gennemstegte. Server dem lune sammen med tilbehøret, så hver især kan lave sig sine egne forårsruller.