Redaktionen anbefaler
| 600 g | hakket kyllingekød |
| 4 stk. | fintsnittede forårsløg |
| 1 dl | koriander finthakket |
| 0.5 dl | finthakket mynte |
| 2 fed | finthakket hvidløg |
| 1.5 spsk. | havsalt |
| 2 spsk. | ristede sesamfrø |
| 1 spsk. | citronsaft |
| 0.5 tsk. | spidskommen |
| 1 tsk. | garam masala |
| 2 spsk. | neutral olie + ekstra til stegning |
| - | rispapir til friske forårsruller |
| - | friske krydderurter f.eks. thaibasilikum, koriander & mynte |
| - | mango frisk |
| - | risnudler |
| - | fintsnittet frisk chili |
| - | forårsløg, finthakket |
| - | sød chilisauce |
| - | grøntsager Der kan tilføjes fintsnittede grøntsager efter eget ønske, f.eks. agurk, gulerod og avocado er lækkert. |