Oksekød i kærnemælksmarinade med avocadomos og ajvar
- 4 Personer
Ingredienser
800 g | stroganoff-kød i strimler |
l. | Kærnemælk |
1.5 tsk. | fint salt |
1 tsk. | dijonsennep |
1 tsk. | timian |
1 tsk. | rosmarin |
1 tsk. | honning |
- | olie til stegning |
3 dl. | basmatiris |
2 stk. | avocadoer |
1 stk. | lime |
1 glas | ajvar mild |
- | frisk basilikum |
Sådan gør du
-
1Bland alle ingredienserne i en beholder (stor nok til både kød og marinade).
-
2Kom kødet i marinaden (alt kødet skal være dækket af marinaden) og sæt det hele på køl i 48 timer (vend kødet efter 24 timer).
-
3Tag kødet op af marinaden og lad det dryppe af, inden du steger det i olie på en pande.
-
4Brun kødet i olie på en pande. Steg det, til det er godt gyldent.
-
5Kog ris efter anvisning på emballagen.
-
6Mos avocado og smag til med limesaft.
-
7Server kødet på en bund af ris, dryp stegesky på.
-
8Hertil avocadomos, ajvar og basilikum.