Ananassalsa med grøn chili, mynte og rødløg
- 4 Personer
Ingredienser
1 spsk. | olivenolie |
1 stk. | lime (saften) |
1 stk. | ananas i små tern (1x1 cm) |
0.5 stk. | rødløg i meget små tern |
4 stk. | kviste frisk mynte |
4 stk. | koriander kviste (eller bredbladet persille) |
2 stk. | grønne chilier (mild) |
- | salt |
- | peber |
- | sukker efter smag |
Tilbehør:
- | svinekotelet stegt/grillet |
- | kogte ris |
- | aspargesbroccoli dampet |
Sådan gør du
-
1Rør olivenolie og limesaft sammen i bunden af en stor skål. Vend ananas og rødløg i.
-
2Hak urterne fint. Halver chilierne og fjern kernerne, hak også dem fint.
-
3Vend urter og chili i ananassen, lidt ad gangen. Smag mellem hver gang, så den ikke pludselig er for stærk.
-
4Smag til med salt, peber og evt. sukker. Stil salsaen på køl indtil servering eller server den straks. Saften trækkes ud af ananassen, når den står, så spis den gerne hurtigst muligt, så den ikke bliver sjasket.