Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
400 g | hakket svinekød |
spsk. | olie |
1 tsk. | five-spice |
1 fed | hvidløg, revet eller presset |
2.5 dl. | grøntsagsbouillon |
3 spsk. | mørk sojasauce |
1 spsk. | brun farin |
1 spsk. | risvin eller tør sherry (kan udelades) |
1 stk. | hel stjerneanis |
2 spsk. | ristede løg |
1 tsk. | Maizena |
- | evt. lidt limesaft |
3 stk | forårsløg |
300 g | frosne edamanebønner, uden skal |
- | tørrede chiliflager, efter smag |
- | Kogte jasminris |
Server gerne sammen med sprøde stænger kinaradise eller dampet spinat.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10