Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 spsk. | neutral olie evt. kokosolie |
500 g | hakket kylling |
- | flagesalt el. groft middelhavssalt |
5 fed | finthakkede hvidløg |
2 spsk. | frisk revet ingefær |
0.5 tsk. | chiliflager, tørrede kan udelades |
3 spsk. | brun farin eller muscovadosukker |
1.5 dl. | soyasauce |
4 spsk. | ristet sesamolie |
2.5 dl. | hønsefond |
1.5 spsk. | majsstivelse |
- | ristede sesamfrø |
8 stk | fintsnittede forårsløg |
- | jasminris alternativt ris efter eget valg |
- | aspargesbroccoli lynkogt |
- | fintsnittet rød chili |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10