Friske sommerruller med bacondip
AFTENSMAD

Friske sommerruller med bacondip

Let, lille anretning, som kan gøres mere mættende, hvis du kommer strimler af kogt kylling, tofu eller rejer i. Sommerrullerne smager himmelsk med den salte bacondip.
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

Ruller

12 stk. rispapir
1 stk. håndfuld salatblade
1 stk. agurk
3 stk. gulerødder
1 stk. håndfuld radisser, mynte, koriander og/eller thaibasilikum

Dipsauce

2 dl. soja
2 skiver sprødstegt bacon
- saften af ½ lime
1 tsk. sukker
1 stk. lille fed hvidløg

Drys

- sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en gryde med vand over, og kog det op.
  2. 2
    Snit alle grøntsager. 
  3. 3
    Kom soja i en skål, og knus bacon fint heri. Smag til med lime, sukker og hvidløg. Tag gryden fra varmen, og stil den på køkkenbordet.  
  4. 4
    Dyp et rispapir ad gangen i vandet, indtil det bliver blødt.
  5. 5
    Tag rispapiret op med en hulske, afdryp det og læg det fladt på en tallerken. Læg en bunke grønt på midten, og fold det sammen. På pakken kan du se hvordan. Drys sesam over, og server rullerne med saucen.