Friske sommerruller med bacondip
- 4 Personer
- 45 Minutes
Ruller
12 stk. | rispapir |
1 stk. | håndfuld salatblade |
1 stk. | agurk |
3 stk. | gulerødder |
1 stk. | håndfuld radisser, mynte, koriander og/eller thaibasilikum |
Dipsauce
2 dl. | soja |
2 skiver | sprødstegt bacon |
- | saften af ½ lime |
1 tsk. | sukker |
1 stk. | lille fed hvidløg |
Drys
- | sesamfrø |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med vand over, og kog det op.
-
2Snit alle grøntsager.
-
3Kom soja i en skål, og knus bacon fint heri. Smag til med lime, sukker og hvidløg. Tag gryden fra varmen, og stil den på køkkenbordet.
-
4Dyp et rispapir ad gangen i vandet, indtil det bliver blødt.
-
5Tag rispapiret op med en hulske, afdryp det og læg det fladt på en tallerken. Læg en bunke grønt på midten, og fold det sammen. På pakken kan du se hvordan. Drys sesam over, og server rullerne med saucen.