Redaktionen anbefaler






250 g | oksesteaks, af eks. tyksteg |
3 tsk. | salt |
- | friskkværnet peber |
- | Olie, til stegning |
12 stk. | rispapir |
1 stk. | mango, i skiver |
1 stk. | agurk, i tynde stave |
1 bundt | forårsløg, hakket |
1 håndfuld | frisk thai-basilikum eller mynte |
25 g | peanuts, til drys |
2 spsk. | sød chilisauce |
1 spsk. | vand |
2 skiver | lime, saft |
1 tsk. | fiskesovs |
1 tsk. | sukker |
1 spsk. | hakkede peanuts |
- | Salt eller soyasauce, efter smag |
Vil du gøre rullerne mere mættende, så kog lidt risnudler og brug dem som fyld sammen med grøntsager og kød. Det gør ikke noget, at mangoen ikke er fuldt moden, det giver lidt ekstra syre, som løfter smagen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10