20 opskrifter med reven ost
Den revne ost kan bruges på pizza og i en tærte, men der findes massevis af andre retter, hvor du også kan bruge den populære revne ost. Her får du de første 20 opskrifter til formålet.
Pizza med tomat og ost
Grillede asparges med revet ost
Hjemmelavet tærte med champignon, bacon, spinat og ost.
Omelet med cheddar ost, karse og tomater
Grønkålssalat med pære, ost, bagte rødbeder og rugbrød
Spinatomelet med kartofler og lidt ost
Kogte kartofler og en peberfrugt har vi tilbage fra gårdagens middag.
Og så havde vi heldigvis en pose frossen spinat i fryseren.
Se opskriften
Grøntsagsgratin med broccoli, gulerod og lidt ost
Varme, søde grøntsager under en kappe af æggemasse og ost. Et dejligt måltid til den kolde vintertid.
Se opskriften
Grøntsagslasagne
Spaghetti med grøntsager og chilikrydret tomatsovs
Her en velkendt ret, men i en klimavenlig udgave uden kød.
Opskriften har en udførlig vejledning, så også børn kan gå i køkkenet. Opskriften er fra ’Mad eller hvad?’ 2009.
Se opskriften
”Fladbrød a la pizza”
Spinatomelet med kartofler og lidt ost
Kogte kartofler og en peberfrugt har vi tilbage fra gårdagens middag.
Og så havde vi heldigvis en pose frossen spinat i fryseren.
Se opskriften
Ostegratinerede pølsehorn med chili
Chili kan byttes ud med peberfrugt, hvis du synes, pølsehornene bliver for stærke. Som så meget andet bagværk egner disse pølsehorn sig godt til madpakken.
Se opskriften
Nem pizza med champignoner og pesto
Brug færdig pizzadej, tomatsauce og pesto. Det er meget nemt på en travl hverdag.
Se opskriften
Pasta med smør, ost og peber
Løgsuppe med ostebrød
Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede
Sprød pizza med topping af søde løg, salt ost og masser af urter. Server den som tilbehør eller let frokostret med en god salat.
Se opskriften
Sprøde tortillas med krydret kylling
Lækre og saftige tortillapakker med velkrydret kylling, smeltet ost og frisk spinat. Spis dem, som de er, eller server dem med iskold cremefraiche og frisk lime i både til at tage varmen fra chilien.
Se opskriften
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
En amerikansk pastaklassiker, som på samme tid er syndig og afsindig nem at lave. Vi har tilsat blomkål og forårsløg for at give den ekstra smag og konsistens. Nyd den med en frisk, grøn salat, eller brug den som tilbehør til f.eks. stegt kylling.
Se opskriften
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Denne cremede ret er en nordisk version af risotto med årets
første svampe, friske syrlige løg og drysset med delikat ost.
Se opskriften



















