Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 dl. | lunt vand (max. 40C) |
15 g | gær |
2 spsk. | surdej eller yoghurt |
100 g | groft mel |
375 g | hvedemel |
2 tsk. | salt |
6 stk | rødløg, i tynde skiver |
2 spsk. | smør eller olie |
1 tsk. | balsamico eller anden vineddike |
- | salt |
- | friskkværnet peber |
200 g | fast ost (f.eks emmenthaler) |
4 stk | rødbeder, i tynde skiver |
spsk. | olivenolie til pensling |
4 stk | forårsløg, i tynde skiver |
- | friske urter til topping |
Lav en hurtig og lettere version af pizzaen og brug grove tortillapandekager i stedet for pizzabunden. Beregn i så fald kortere bagetid.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10