Sprøde tortillas med krydret kylling
- 4 Personer
Ingredienser
2 spsk. | olie |
5 stk. | forårsløg, hakket |
400 g | hakket kyllingekød |
250 g | cherrytomater, i kvarte |
1 dl. | øl, f.eks. hvidtøl |
2 fed | stødt chili |
1 stk. | tørret oregano |
1 tsk. | stærk paprika |
1 stk. | knust rosenpeber |
1 tsk. | kakaopulver |
tsk. | stødt koriander |
1 spsk. | tomateddike eller balsamico |
- | salt og peber |
- | lidt sukker |
4 stk. | tortillas |
100 g | frisk spinat |
50 g | mild ost, revet |
Sådan gør du
-
1Varm olien på en pande, og steg forårsløg og kyllingekød over middel varme i 4-5 min. til gyldent.
-
2Tilsæt cherrytomater, øl, krydderier og eddike, og lad det hele simre i 3-4 min. Smag til med salt, peber, lidt sukker og evt. krydderier.
-
3Fordel kødet på midten af tortillaerne. Drys med osten, og fordel spinaten på toppen.
-
4Fold tortillaerne sammen om fyldet til små pakker.
-
5Varm olien på en pande, og steg tortillaerne over middel varme, til de er sprøde og let gyldne på begge sider.
-
6Server tortillaerne lune, som de er, eller med en sprød, grøn salat og cremefraiche.
Tip!
Skal det gå ekstra hurtigt, så lun tortillaerne i ovnen, og server kødet direkte på dem, uden at stege dem sprøde. Gør kødfyldet mere grønt og mættende ved at tilsætte majs, finthakket spidskål eller kogte kidneybønner i pkt. 4.