Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 spsk. | olie |
5 stk | forårsløg, hakket |
400 g | hakket kyllingekød |
250 g | cherrytomater, i kvarte |
1 dl. | øl, f.eks. hvidtøl |
2 fed | stødt chili |
1 stk. | tørret oregano |
1 tsk. | stærk paprika |
1 stk. | knust rosenpeber |
1 tsk. | kakaopulver |
tsk. | stødt koriander |
1 spsk. | tomateddike eller balsamico |
- | salt og peber |
- | lidt sukker |
4 stk | tortillas |
100 g | frisk spinat |
50 g | mild ost, revet |
Skal det gå ekstra hurtigt, så lun tortillaerne i ovnen, og server kødet direkte på dem, uden at stege dem sprøde. Gør kødfyldet mere grønt og mættende ved at tilsætte majs, finthakket spidskål eller kogte kidneybønner i pkt. 4.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10