Redaktionen anbefaler






2 spsk. | olie |
5 stk. | forårsløg, hakket |
400 g | hakket kyllingekød |
250 g | cherrytomater, i kvarte |
1 dl | øl f.eks. hvidtøl |
2 fed | stødt chili |
1 stk. | tørret oregano |
1 tsk. | stærk paprika |
1 stk. | knust rosenpeber |
1 tsk. | kakaopulver |
tsk. | stødt koriander |
1 spsk. | tomateddike eller balsamico |
- | salt og peber |
- | lidt sukker |
4 stk. | tortillas |
100 g | frisk spinat |
50 g | mild ost, revet |
Skal det gå ekstra hurtigt, så lun tortillaerne i ovnen, og server kødet direkte på dem, uden at stege dem sprøde. Gør kødfyldet mere grønt og mættende ved at tilsætte majs, finthakket spidskål eller kogte kidneybønner i pkt. 4.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10