Redaktionen anbefaler
| 2 spsk. | olie |
| 5 stk. | forårsløg, hakket |
| 400 g | hakket kylling |
| 250 g | cherrytomater, i kvarte |
| 1 dl | øl f.eks. hvidtøl |
| 2 fed | stødt chili |
| 1 stk. | tørret oregano |
| 1 tsk. | stærk paprika |
| 1 stk. | knust rosenpeber |
| 1 tsk. | kakaopulver |
| tsk. | koriander, stødt |
| 1 spsk. | tomateddike eller balsamico |
| - | salt og peber |
| - | lidt sukker |
| 4 stk. | tortillas |
| 100 g | frisk spinat |
| 50 g | mild ost, revet |
Skal det gå ekstra hurtigt, så lun tortillaerne i ovnen, og server kødet direkte på dem, uden at stege dem sprøde. Gør kødfyldet mere grønt og mættende ved at tilsætte majs, finthakket spidskål eller kogte kidneybønner i pkt. 4.