Hurtige pizzatrekanter
FROKOST

Hurtige pizzatrekanter

Her får du en supernem opskrift på snacks til ungernes 10'er-mad, som kan varieres og tilsættes børnenes eller dit eget yndlingsfyld.
  • 3 Personer

Ingredienser

1 rulle pizzadej rektangulær
lidt hvedemel
1.5 dl. færdig tomatsause (pizzatomatsauce)
200 g revet mozzarella eller 2 friske mozzarellaoste
3 skiver kogt skinke
12 skiver pepperoni
lidt frisk   basilikum eller tørret oregano
- Sammenpisket æg til pensling

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 200 grader. Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud.
  2. 2
    Skær dejen i 6 ens firkanter. Fordel tomatsaucen på stykkerne uden at gå helt til kanten.
  3. 3
    Læg skinken på 3 af firkanterne og fordel pepperoni på resten. Smuldr osten over.
  4. 4
    Fold et hjørne af firkanten mod det modsatte og pres kanterne godt sammen. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg og bag i 12 minutter, til de er gyldne. Kan spises varme, lune eller ved stuetemperatur.

Tip!

Gode til madpakken eller bare som en lille snack. Kan fryses.