Spinatsnegle
- 12 Personer
Ingredienser
1 rulle | pizzadej eller dej til pølsehorn |
50 g | valnødder hakkede |
Fyld
300 g | helbladet spinat optøet |
200 g | flødeost neturel |
75 g | fast ost revet (f.eks. cheddar eller vesterhavsost) |
0.5 fed | hvidløg presset |
- | muskatnød friskrevet, efter smag |
lidt | salt og sort peber |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 225/210 C.
-
2Rør alle ingredienserne til spinatfyldet sammen, og smag til med salt, peber, revet muskatnød og hvidløg.
-
3Fold dejen ud på et meldrysset bord. Smør spinatfyldet ud på dejen i et jævnt lag, og drys med valnødder.
-
4Rul dejen sammen med fyldet. Skær 2-3 cm tykke skiver af rullen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
-
5Bag sneglene i ca. 20 min., til de er gennembagte og gyldne.