Spinatsnegle
FROKOST

Spinatsnegle

Her er en opskrift på virkelig godt indhold til madpakken. Spinatsneglene er hurtigt lavet med en færdigkøbt dej, frossen spinat og en pose revet ost. Lav en større mængde og frys dem hurtigt – så er de lige til at tage op aftenen før, de skal lægges i madkassen.
  • 12 Personer

Ingredienser

1 rulle pizzadej eller dej til pølsehorn
50 g valnødder hakkede

Fyld

300 g helbladet spinat optøet
200 g flødeost neturel
75 g fast ost revet (f.eks. cheddar eller vesterhavsost)
0.5 fed hvidløg presset
- muskatnød friskrevet, efter smag
lidt salt og sort peber

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 225/210 C.  
  2. 2
    Rør alle ingredienserne til spinatfyldet sammen, og smag til med salt, peber, revet muskatnød og hvidløg.   
  3. 3
    Fold dejen ud på et meldrysset bord. Smør spinatfyldet ud på dejen i et jævnt lag, og drys med valnødder.   
  4. 4
    Rul dejen sammen med fyldet. Skær 2-3 cm tykke skiver af rullen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.   
  5. 5
    Bag sneglene i ca. 20 min., til de er gennembagte og gyldne.