Gratin med spinat og edamame serveret med tomatsauce
- 4 Personer
Gratin
250 g | spinat |
350 g | edamamebønner optøede |
1 stk. | rødløg |
4 stk. | æg |
2 dl. | hytteost |
125 g | fetaost |
lidt | salt og sort peber |
2 spsk. | olivenolie |
Sauce
1 dåse | flåede tomater |
1 dåse | tomatkoncentrat |
8 stk. | valnødder |
1 knsp. | hvidløg, revet |
lidt | salt og sort peber |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 C.
-
2Blancher spinaten ved at overhælde den med kogende vand. Afdryp spinaten, og kom den i bunden af en smurt, ildfast form.
-
3Fordel edamamebønner herpå. Hak løg, og drys over.
-
4Rør æg, hytteost og fetaost sammen i en skål. Hæld massen over det grønne, og krydr med salt og peber.
-
5Dryp olie henover og sæt i ovnen i 25 minutter. Når æggemassen er gylden, er den klar.
-
6Kom saucens ingredienser i en gryde og varm op. Blend og smag til. Server til gratinen.
Tip!
I stedet for spinat kan du bruge grønkål.