Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
250 g | spinat |
350 g | edamamebønner optøede |
1 stk. | rødløg |
4 stk | æg |
2 dl. | hytteost |
125 g | fetaost |
lidt | salt og sort peber |
2 spsk. | olivenolie |
1 dåse | flåede tomater |
1 dåse | tomatkoncentrat |
8 stk | valnødder |
1 knsp. | hvidløg, revet |
lidt | salt og sort peber |
I stedet for spinat kan du bruge grønkål.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10