Grillet sandwich med svampe og smeltet ost
- 4 Personer
Ingredienser
8 skiver | surdejsbrød |
2 spsk. | olivenolie |
250 g | portobellosvampe eller markchampignon |
lidt | smør |
lidt | eddike |
50 g | spinat |
1 potte | basilikum |
1 fed | hvidløg |
2 spsk. | dijonsennep |
100 g | revet ost f.eks. mozzarella |
Tilbehør
- | grøn salat |
Sådan gør du
-
1Skær brødet i skiver. Dryp med en smule olivenolie og gril brødene i 2 min. på hver side.
-
2Skær svampene i skiver og steg dem i smør på en pande i 2-3 min. Krydr med salt og peber og et par dråber eddike, f.eks. balsamico.
-
3Vend spinat med basilikum, presset hvidløg, olivenolie, salt og peber.
-
4Smør et tyndt lag dijonsennep på brødene. Kom spinat og basilikum på brødet, stegte svampe og revet ost. Læg en skive brød på toppen og sæt det i ovnen i 8-10 min., til osten er smeltet, og brødet er varmt og lækkert.
-
5Spis sandwichen som frokost eller aftensmad og suppler f.eks. med en sprød og grøn salat.