ANNONCE ANNONCE suppe 12 nemme efterårssupper uden kød Solide supper til efteråret behøver ikke indeholde kød. Grøntsager og bælgfrugter giver fylde og smag, og du kan altid servere godt, groft brød ved siden af. Så går ingen sultne i seng. aftensmad Vegetarisk harirasuppe Smagfuld og fyldig marokkansk klassiker, der varmer og tanker dig op med sunde, mættende rodfrugter. aftensmad Miso-suppe Miso er cremet pasta lavet af gærede sojabønner og er meget typisk for det japanske køkken. Det lyder sært, men smager skønt! aftensmad Linsesuppe En stor grydefuld suppe, som holder sig længe i køleskabet. Lige til at varme, når sulten melder sig, og så flot at se på. aftensmad Saltibarsciai - rødbedesuppe fra Litauen Saltibarsciai er kold, litauisk rødbedesuppe. Retten får sin lyserøde farve fra rødbederne og skal toppes med æg, før den er fuldendt. aftensmad Vegansk Hokkaidosuppe Hokkaidogræskar er smukke både udenpå og indeni. Smagen er mild og græskarret er godt både i ovn og som suppe. aftensmad Tomatsuppe Tomatsuppe er en klassiker, som smager ekstra godt, når der kommer rigeligt revet ost på toppen. Du vælger selv, om du vil blende suppen, så den bliver silkeblød, eller om du vil nyde den i sin rå, rustikke form. aftensmad Løg og ærtesuppe med gratinerede ostebrød Med en færdig bouillon bliver suppen legende let at lave. Prøv bare selv med denne varme løg- og ærtesuppe til en kølig aften. aftensmad Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel aftensmad Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg Masser af gode grøntsager i en velsmagende, stærk karrysuppe toppet med cremet, blødkogt æg. Varier grøntsagerne efter sæsonen og udvalget. Opskrift Blomkålssuppe med hvide bønner og persilleolie aftensmad Courgette-suppe med frugt Mild suppe med kartofler og courgetter i centrum. Serveres varm, men er også god i kold udgave. Pære og vindruer giver sødme, men du kan også sagtens strø suppen med sprødt baconknas, hvis du er mere til det salte. frokost Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud Delikat suppe af persillerødder. Server med saltede agurker, ærteskud og måske lidt skovsyre. Smuk hverdagsmad. ANNONCE ANNONCE Gør som 11.000 andre: Klik på billedet og tegn abonnement på Samvirke Se også Suppe 10 nemme efterårssupper Dyrevelfærd 5 lækre vegetaropskrifter Madpakker 7 ideer til madpakker uden kød Grøntsager Kødfri dag - 10 inspirerende og hurtige opskrifter uden kød Læs mere om suppe nemt&grønt opskrifter
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.