ANNONCE ANNONCE sovs Brun sovs, champignonsauce og bearnaicesauce. Læs og bliv klogere på, hvordan du laver den perfekte sovs, jævner sovsen og redder sovsen med klumper. Sovs Få styr på sovsen - sådan jævner du sovsen på 5 forskellige måder En sovs eller en suppe kan smage nok så godt. Hvis den er for tynd eller for tyk, kan det hele være ødelagt - men det er ikke ligegyldigt, hvad du jævner med. Kartofler Sådan får du sovsen til at smage mindre af salt Flæskesteg Sovs: Sådan bliver du sovsemester Sovs Sådan redder du en bearnaisesovs Sovs 10 ting du måske ikke vidste om bouillon Du har sikkert flere til at ligge i skabet og bruger dem nok ofte, når du skal lave suppe eller sovs, men hvad ved du egentlig om bouillonterningen? Samvirke har samlet 10 ting, som du formentlig ikke vidste om bouillon. Aftensmad Bearnaisesauce - skridt for skridt - Bearnaise for dummies Bearnaisesauce kan bruges til stort set alle slags kød. Pas på undervejs, husk estragonblade og at saucen ikke må komme over 60 grader under tilberedningen. Uuumh! Opskriften er fra bogen "Mad for begyndere - 52 enkle opskrifter trin-for-trin". Sovs Sådan redder du en sovs, der er blevet for fed Er sovsen for fed? Du kan sagtens nå at redde den. Se i videoen, hvordan du slipper af med overskydende fedt i en sovs.
Sovs Få styr på sovsen - sådan jævner du sovsen på 5 forskellige måder En sovs eller en suppe kan smage nok så godt. Hvis den er for tynd eller for tyk, kan det hele være ødelagt - men det er ikke ligegyldigt, hvad du jævner med.
Sovs 10 ting du måske ikke vidste om bouillon Du har sikkert flere til at ligge i skabet og bruger dem nok ofte, når du skal lave suppe eller sovs, men hvad ved du egentlig om bouillonterningen? Samvirke har samlet 10 ting, som du formentlig ikke vidste om bouillon.
Aftensmad Bearnaisesauce - skridt for skridt - Bearnaise for dummies Bearnaisesauce kan bruges til stort set alle slags kød. Pas på undervejs, husk estragonblade og at saucen ikke må komme over 60 grader under tilberedningen. Uuumh! Opskriften er fra bogen "Mad for begyndere - 52 enkle opskrifter trin-for-trin".
Sovs Sådan redder du en sovs, der er blevet for fed Er sovsen for fed? Du kan sagtens nå at redde den. Se i videoen, hvordan du slipper af med overskydende fedt i en sovs.
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.