Lav en lækker buffet eller portionsanret røget ørredrillette, kyllingekødboller med pasta, ærtepuré med forårsgrønt og cremet yoghurtsorbet med rabarbersauce. Så mangler du bare at invitere gæster
Der skal ikke altid så meget til for at imponere gæsterne. Her kan du lave en forret eller en ret til buffeten med lækker, røget ørredfillet. Retten tager kort tid at tilberede og kan sagtens laves dagen i forvejen, så du blot skal tage den ud af køleskabet, pynte med rogn og grønt og servere.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
En hverdagsklassiker med alt det, børnene elsker: fingergrønt, pasta og frikadeller. Vi har lavet en lyserød dressing til at dyppe i, og her får børnene lov at bruge fingrene!
Sprødt og blødt går hånd i hånd i denne opskrift på ærtepuré med sprøde linser. Vi har brugt belugalinser, som holder formen så fint, - også når de er kogt. Spis retten, som den er, eller brug den som tilbehør til aftensmåltidet.
Her er en nem dessert, du kan sætte gang i om dagen og have klar til om aftenen. Vi elsker den kolde, cremede rabarbersauce, og så er det altså lidt sjovt at spise knuste karamelbolsjer på toppen.