Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
- 4 Personer
Ingredienser
1 dl. | rasp |
2 dl. | vand |
1 tsk. | hønsefond |
500 g | hakket kyllingekød |
1 stk. | æg |
lidt | salt og sort peber |
1 tsk. | Løgpulver |
lidt | smør og olie |
200 g | pasta |
1 bundt | broccoli |
12 cm | agurk I skriver |
1 spsk. | olie |
Dressing
1 dl. | ketchup |
1 dl. | piskefløde |
2 spsk. | æblemos |
1 tsk. | sojasauce |
- | basilikum til drys |
Sådan gør du
-
1Kom rasp i en skål, og hæld vand og fond over. Rør kødet sammen med det bløde rasp. Vend ægget i, og tilføj løgpulver, salt og peber. Tag vand på hænderne, og form runde kødboller. Gennemsteg i smør og olie på en pande.
-
2Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
-
3Skær broccoli i små buketter. Når der mangler 2 minutter af pastaens kogetid, kommer du broccoli i vandet.
-
4Kog pastaen færdig, og hæld vandet fra. Skyl i koldt vand og afdryp. Vend med agurkeskiver og olie. Rør dressing sammen, og servér hertil med et drys basilikum.