Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
PASTARET

Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing

En hverdagsklassiker med alt det, børnene elsker: fingergrønt, pasta og frikadeller. Vi har lavet en lyserød dressing til at dyppe i, og her får børnene lov at bruge fingrene!
  • 4 Personer

Kyllingekødboller

1 dl rasp
1 tsk. hønsebouillon
2 dl vand
500 g hakket kyllingekød
1 æg
1 tsk. Løgpulver
lidt salt og sort peber
lidt smør og olie til stegning

Tomatdressing

1 dl ketchup
1 dl piskefløde
2 spsk. æblemos
1 tsk. sojasauce

Pastasalat

200 g pasta
1 broccoli
0.5 agurk
1 håndfuld basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Kom rasp og hønsebouillon i en skål, og tilsæt vandet. Lad det stå lidt.
  2. 2
    Tilsæt hakket kyllingekød, æg, løgpulver, salt og peber, og rør farsen ensartet.
  3. 3
    Tag vand på hænderne, og form farsen til runde kødboller. Steg dem i en blanding af smør og olie på en middelvarm pande, til de er gennemstegte.
  4. 4
    Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
  5. 5
    Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
  6. 6
    Skær broccoli i små buketter. Tilsæt den til pastaen, når der mangler 2 minutter af pastaens kogetid.
  7. 7
    Kog pastaen færdig, og hæld vandet fra. Skyl pasta og broccoli i koldt vand, og lad det dryppe af.
  8. 8
    Skær agurken i skiver, og bland dem med pastaen og broccolien.
  9. 9
    Anret pastasalaten og kyllingekødbollerne, og top retten med frisk basilikum. Server dressingen ved siden af.