Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
PASTARET

Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing

En hverdagsklassiker med alt det, børnene elsker: fingergrønt, pasta og frikadeller. Vi har lavet en lyserød dressing til at dyppe i, og her får børnene lov at bruge fingrene!
  • 4 Personer

Ingredienser

1 dl. rasp
2 dl. vand
1 tsk. hønsefond
500 g hakket kyllingekød
1 stk. æg
lidt salt og sort peber
1 tsk. Løgpulver
lidt smør og olie
200 g pasta
1 bundt broccoli
12 cm agurk I skriver
1 spsk. olie

Dressing

1 dl. ketchup
1 dl. piskefløde
2 spsk. æblemos
1 tsk. sojasauce
- basilikum til drys

Sådan gør du

  1. 1
    Kom rasp i en skål, og hæld vand og fond over. Rør kødet sammen med det bløde rasp. Vend ægget i, og tilføj løgpulver, salt og peber. Tag vand på hænderne, og form runde kødboller. Gennemsteg i smør og olie på en pande.
  2. 2
    Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
  3. 3
    Skær broccoli i små buketter. Når der mangler 2 minutter af pastaens kogetid, kommer du broccoli i vandet.
  4. 4
    Kog pastaen færdig, og hæld vandet fra. Skyl i koldt vand og afdryp. Vend med agurkeskiver og olie. Rør dressing sammen, og servér hertil med et drys basilikum.