ANNONCE ANNONCE ost 20 forårsfriske opskrifter med gedeost Gedeosten smager noget mere syrligt end den af komælk, og den skarpere smag er god i salater. Men vi har alligevel samlet 20 vidt forskellige opskrifter med den dejlige lille gedeost. Opskrift Grillede øko ferskner med gedeost og honning Opskrift Fladbrød med grillet squash, mozzarella og Padrons peber Opskrift Foccacia brød med løg, gedeost og rosmarin Opskrift Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili Opskrift Kalvecuvette med grillet sommergrønt, gedeost og urter Opskrift Salat med grillet æble og gedeostebrød Opskrift Økologisk gedeost med spearmint-olie Opskrift Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer Nyd denne lækre opskrift som forret til til 3-4 personer. snacks og tilbehør Gedeostdip med mynte og citron En mild og let dip med en frisk smag af mynte – prøv den som dip til grissini, rugbrødschips eller stænger af bladselleri. aftensmad Burger med gedeost fra Knuthenlund Vi steger kødet på en grillpande og lægge gedeosten ovenpå, så den får masser af smag. De færdige burgere serveres med hjemmelavede grovfritter. Opskrift Ostetallerken med valnødder og abrikoser i honning, appelsin og vanilje aftensmad Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce Små, saftige kødboller i en lækker sauce med masser af smag fra stegte peberfrugter og friske tomater. Den friske og ekstra brede pasta giver fylde og gør retten ekstra luksuriøs. Opskrift Portobellosvampe med lun ged Opskrift Rød pebersauce med tomater og gedeost Opskrift Salat med lune gedeostebrød og dijon vinagrette frokost Sprød rødbedetatar med bagte løg og gedeost Tatar behøver ikke nødvendigvis altid at være lavet på kød - prøv denne grønne udgave som forret og glem endelig ikke at smage den til, ellers bliver den lidt flad og kedelig i smagen. snacks og tilbehør Små tapas med gedeost Tapas er en spansk specialitet, som varierer i det uendelige. Her får du to slags tapas: én med æble, honning og timian og én med creme af gedeost og blåbærvinaigrette. salater Spidskålssalat med stikkelsbær og pistacienødder En meget nem og sommerlig salat. Den sursøde frugtsmag fra stikkelsbærrene giver denne salat en fin balance og gør den særdeles velegnet til f.eks. sommerens grillsager, fed fisk eller stegt kylling. frokost Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat En mættende wrap, som smager af en mellemting mellem omelet og en parisertoast, ikke en dårlig kombination. De sennepsmarinerede salater giver ekstra smag og sprødhed. Opskrift Balsamicostegte forårsløg ANNONCE ANNONCE Læs mere om ost opskrifter
Opskrift Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer Nyd denne lækre opskrift som forret til til 3-4 personer.
snacks og tilbehør Gedeostdip med mynte og citron En mild og let dip med en frisk smag af mynte – prøv den som dip til grissini, rugbrødschips eller stænger af bladselleri.
aftensmad Burger med gedeost fra Knuthenlund Vi steger kødet på en grillpande og lægge gedeosten ovenpå, så den får masser af smag. De færdige burgere serveres med hjemmelavede grovfritter.
aftensmad Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce Små, saftige kødboller i en lækker sauce med masser af smag fra stegte peberfrugter og friske tomater. Den friske og ekstra brede pasta giver fylde og gør retten ekstra luksuriøs.
frokost Sprød rødbedetatar med bagte løg og gedeost Tatar behøver ikke nødvendigvis altid at være lavet på kød - prøv denne grønne udgave som forret og glem endelig ikke at smage den til, ellers bliver den lidt flad og kedelig i smagen.
snacks og tilbehør Små tapas med gedeost Tapas er en spansk specialitet, som varierer i det uendelige. Her får du to slags tapas: én med æble, honning og timian og én med creme af gedeost og blåbærvinaigrette.
salater Spidskålssalat med stikkelsbær og pistacienødder En meget nem og sommerlig salat. Den sursøde frugtsmag fra stikkelsbærrene giver denne salat en fin balance og gør den særdeles velegnet til f.eks. sommerens grillsager, fed fisk eller stegt kylling.
frokost Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat En mættende wrap, som smager af en mellemting mellem omelet og en parisertoast, ikke en dårlig kombination. De sennepsmarinerede salater giver ekstra smag og sprødhed.
Jul Priserne er steget, men julens varer er heldigvis på tilbud Inflationen har kunnet mærkes på fødevarepriserne i 2025. Nu går vi julen i møde. En højtid, der har det med at sætte sine spor på pengepungen, og mange danskere ser nok bekymrede frem mod december. Men det er der ingen grund til, for så slemt bliver det faktisk ikke
øl Guide: Juleøl uden alkohol – sådan kombinerer du dem med julemaden Juleøl er skønt - også uden alkohol. Ølentusiast Kasper Mundt-Nielsen guider til alkoholfrie juleøl, der kan matche dine karrysild, dine frikadeller og dine klejner. Kort sagt din julefrokost
Jul 12 opskrifter med risengrød Lav en ordentlig portion risengrød og brug resterne til juledessert, morgenmad og kager til kaffen
Jul 24 opskrifter med rødkål Rødkål kan bruges til andet end julemaden, se de mange opskrifter i galleriet. Du finder bl.a. flere friske rødkålssalater, en kålskål, en morgengrød og kåldolmere
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence 11. december: Vind et gavekort til Air Greenland Hvordan var det nu med julen i gamle dage? Husker du traditioner, mad og kokkens navn? Gæt med i dagens quiz og vind et rejsegavekort til Air Greenland KONKURRENCE