1 dej - 5 slags brød - Lav dej til flere dage og mange brød
En nem og holdbar brøddej, som kan give skønne brød hele ugen. Sæt dej over en gang og få pizza, flutes, morgenboller og madbrød. Der er nok brød til hele ugen!
Køleskabsdejen
En nem og holdbar brøddej, som kan give skønne brød hele ugen. Bag blot det, du har brug for hver dag, og sæt dejen tilbage på køl. Dejen ændrer struktur i løbet af ugen, så vi har samlet lidt forslag til, hvad dejen bruges bedst til de forskellige dage.
Brødstænger er herligt tilbehør til vinterens supper eller måske tapas. Brødstængerne er bløde og lækre indeni og har en sprød skorpe med smag af sesam.
Hvis dejen får lov og stå i 4-5 dage på køl, så bliver den meget blød og fuld af luft. Her bliver brødblandingen til et fantastisk madbrød med masser af smag af korn og urter.
Små skønne pizzaer med masser af smag. Prøv dem med forskellige toppinger. Pizzaerne kan sagtens fryses, så er der altid lidt nemt til madpakken på lager.