Brødstængerne er herligt tilbehør til vinterens supper eller måske tapas. Brødstængerne er bløde og lækre indeni og har en sprød skorpe med smag af sesam.
4 Personer
Ingredienser
-
1/2 portion køleskabsdej (se opskrift her på siden)
1 dl.
sesamfrø
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
2
Drys bordet med sesamfrø, og vend dejen ud herpå. Del dejen i 15-20 lige store stykker og rul hvert stykke til en lang, tynd stang i sesamfrøene, og twist dem, så de får en flot overflade og lidt ligner snobrød.
3
Læg stængerne på bageplader beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i cirka 15-20 minutter. Bag stængerne i cirka 10-15 minutter. til de er gyldne og sprøde.
Tip!
Brug nigellafrø, birkes eller græskarkerner i stedet for sesamfrø.