Minipizza med spinat & pølse
- 4 Personer
Ingredienser
- | 1/2 portion køleskabsdej (se opskrift her på siden) eller et par færdigkøbte pizzadeje |
1 dl. | durummel |
4 spsk. | tomatpure |
4 spsk. | rød pesto |
200 g | revet ost, fx. mozarella eller emmentaler |
100 g | frisk spinat |
2 tsk. | olivenolie |
1 fed | hvidløg i tynd skive |
75 g | fennikelsalami i tynde skiver |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
-
2Drys bordet med durummel og vend dejen ud her på. Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til de har en tykkelse på cirka ½-1 cm.
-
3Rør tomatpure og rød pesto sammen i en skål, og fordel herefter på alle pizzaerne. Drys så med revet ost.
-
4Varm olien på en pande, og steg spinat og hvidløg i 2 minutter, til blandingen falder sammen. Smag til med salt og fordel salami samt spinat og hvidløgsblandingen på pizzaerne.
-
5Bag pizzaerne i ca.10min. til de er gyldne og sprøde.
Tip!
Brug chorizo, bacon eller god skinke i stedet for fennikelpølse.