Madbrød – med timian og salt
BAGVæRK

Madbrød – med timian og salt

Hvis dejen får lov og stå i 4-5 dage på køl, så bliver den meget blød og fuld af luft. Her bliver brødblandingen til et fantastisk madbrød med masser af smag af korn og urter.
  • 4 Personer

Ingredienser

- 1/2 portion køleskabsdej (se opskrift her på siden)
1 dl. olivenolie
1 håndfuld frisk timian
2 tsk. flagesalt

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 225 grader eller 210°C varmluft.
  2. 2
    Smør en bradepande med 2 spsk. Olivenolie, og vend dejen ud heri. Tryk dejen let ned, og dryp resten af olivenolien udover. Drys med timian og salt, og tryk timian og saltet let ned i dejen.
  3. 3
    Lad brødet efterhæve i cirka 15-20 minutter. Bag brødet i cirka 30 minutter, til det er gyldent og lyder hult, når du banker det på undersiden.

Tip!

Brug rosmarin, hele oliven eller semidried tomater i stedet for frisk timian.