Redaktionen anbefaler






Knækbrød er sprødt og kan smage af de frø og kerner du bedst kan lide
Har du havregryn, mel, smør, olie og en håndfuld kerner i huset, kan du nemt bage dine egne sprøde knækbrød, som børn og voksne vil elske.
Hvis du kan styre din egen lækkersult, kan en portion knækbrød vare en uge, du kan lave økologisk knækbrød og du kan krydre dem med kerner og frø efter din egen smag. Her giver vi dig en opskrift på hjemmebagte knækbrød, de er hurtige og nemme at lave. Opskrifterne er lavet til Samvirke af Mia Irene Kristensen og Jacob Damgaard, der er fødevarestuderende.
Blandingen af smør og olie giver knækbrødet en god smag og sprød konsistens uden at brødet bliver porøst og går i stykker.
Prøv nye typer kerner. For eksempel valnødder og melonkerner.
Brug krydderier som kanel, fennikelfrø, kommen, spidskommen. Knækbrød med rosmarin er lækkert som appetitvækker med oliventapenade eller pesto.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10