ANNONCE ANNONCE desserter 12 opskrifter med kirsebær Undskyld, Hr., må jeg byde dem et kirsebær? Samvirke byder i hvert fald på 12 gode opskrifter med kirsebær. Et bær, der både kan være sødt og surt, og som kan bruges i et væld af desserter. dessert Risbrud med tørrede bær og mørk chokolade En let, lille sag til kaffen. Den syrlige smag fra tørrede bær giver godt modspil til den mørke chokolade, mens de poppede ris giver knas og fylde. bagværk Muffins med kirsebær og hvid chokolade Små, nemme og lækre. Muffins er lige til at gå til for både børn og voksne og med denne opskrift ikke til at komme uden om. bagværk Tysk kirsebærtærte - Schwarzwalder Kirchtort "Die Schwartzwälder Kirschtorte" er en tysk favorit, som består af svampede chokoladekagebunde med flødeskum og kirsebær imellem. En sikker vinder på kagebordet. dessert Pavlova med fennikel & røde bær Super-classico, der altid virker uanset indholdet, men med røde bær er den bare lige det eksta god. Nok mest en sommerdessert til terrassen, men hold dig ikke tilbage fra at lave Pavlova resten af året af den grund. dessert Pandekagetårn med chokolade og friske bær Lækre, søde pandekager med en frisk smag af citron og kardemomme, stablet med fløjlsblød chokolade og friske bær. bagværk Mandelkage med kanelcreme og bær Nødder, kanel og bær. Du får næsten ikke en lækrere kombination af råvarer. Og så er kagen her ikke engang svær at lave, så hvad venter du på? bagværk Cookies med mandler og kirsebær Søde og seje amerikanske cookies. De tørrede kirsebær kan erstattes af tranebær eller rosiner, hvis du synes. dessert Isdessert a la sønderjysk rugbrødslagkage Vi bager ikke kagebunde, men rister rugbrød og nødder i sukker, så det bliver sprødt og helt herligt at drysse på isen og fløden. bagværk Nemme vafler til julehyggen En helt vildt nem og skøn måde at spise vafler på, når julemørket sænker sig over landet. Vælg din favorit-vaffelblanding og spice den op med citronskal og kanel. dessert Tiramisu med Nutella og syltede kirsebær Tiramisu er en italiensk dessertklassiker, som traditionelt laves med kaffe og alkohol som f.eks. cognac eller Amaretto. Vi laver den i en børnevenlig version med Nutella og syltede kirsebær. dessert Rustik kirsebær-milkshake En cremet saml-selv-dessert, som bliver mere til milkshake, jo længere tid du er om at spise den. drikke Bubbly Cherry Nytår og champagne går hånd i hånd. Så hvorfor ikke byde dine gæster velkommen til en smuk og frisk champagnecocktail? Syren fremmer sulten, og man bliver generelt bare glad af champagne. Genbrug kirsebærsovsen, som var tilovers fra risalamanden. ANNONCE ANNONCE Læs mere om desserter opskrifter
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.