Mandelkage med kanelcreme og bær
BAGVæRK

Mandelkage med kanelcreme og bær

Nødder, kanel og bær. Du får næsten ikke en lækrere kombination af råvarer. Og så er kagen her ikke engang svær at lave, så hvad venter du på?
  • 8 Personer

Kage

200 g rørsukker
3 stk æg
200 g mandelmel

Servering

- mascarpone
- Lidt stødt kanel
2 spsk. flormelis
200 g blåbær, hindbær eller kirsebær
- evt. mynte

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æg og sukker tykt, vend mandelmelet i, og fordel dejen i en lille bradepande eller springform.
  2. 2
    Bag kagen ved 175° i 25-30 min.
  3. 3
    Skær kagen i firkanter, eller udstik den med en lille, rund form.
  4. 4
    Pisk mascarpone med lidt stødt kanel og flormelis, og server cremen til kagerne med bær.