Rustik kirsebær-milkshake
En cremet saml-selv-dessert, som bliver mere til milkshake, jo længere tid du er om at spise den.

- 4 Personer
Ingredienser
1 l. | chokolade- eller vaniljeis |
75 g | mørk chokolade (70%), hakket |
4 spsk. | Amarena-kirsebær (inkl. lage) |
6 spsk. | koncentreret kirsebærsaft eller blandet saft |
Sådan gør du
- 1.Tag isen ud af fryseren, og lad den tø i ca. 10-20 min., så isen er godt blød.
- 2.Smelt chokoladen, f.eks. over vandbad eller forsigtig i mikroovnen. Gem gerne lidt hakket chokolade til pynt.
- 3.Fordel halvdelen af Amarena-kirsebærrene inkl. lidt lage og kirsebærsaft i 4 milkshakeglas.
- 4.Læg en kugle is oveni, hæld lidt smeltet chokolade over, og gentag så med endnu et lag kirsebær, saft, is og smeltet chokolade.
- 5.Pynt med smeltet chokolade, og server med både ske og store sugerør.
Tip!
Brug dessertkirsebær fra glas eller kirsebærsauce i stedet for Amarena-kirsebær.
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #få ingredienser