Rustik kirsebær-milkshake
DESSERT

Rustik kirsebær-milkshake

En cremet saml-selv-dessert, som bliver mere til milkshake, jo længere tid du er om at spise den.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 l. chokolade- eller vaniljeis
75 g mørk chokolade (70%), hakket
4 spsk. Amarena-kirsebær (inkl. lage)
6 spsk. koncentreret kirsebærsaft eller blandet saft

Sådan gør du

  1. 1
    Tag isen ud af fryseren, og lad den tø i ca. 10-20 min., så isen er godt blød.
  2. 2
    Smelt chokoladen, f.eks. over vandbad eller forsigtig i mikroovnen. Gem gerne lidt hakket chokolade til pynt.
  3. 3
    Fordel halvdelen af Amarena-kirsebærrene inkl. lidt lage og kirsebærsaft i 4 milkshakeglas.
  4. 4
    Læg en kugle is oveni, hæld lidt smeltet chokolade over, og gentag så med endnu et lag kirsebær, saft, is og smeltet chokolade.
  5. 5
    Pynt med smeltet chokolade, og server med både ske og store sugerør.

Tip!

Brug dessertkirsebær fra glas eller kirsebærsauce i stedet for Amarena-kirsebær.