Rustik kirsebær-milkshake

En cremet saml-selv-dessert, som bliver mere til milkshake, jo længere tid du er om at spise den.
Rustik kirsebær-milkshake
  • 4 Personer

Ingredienser

1 l. chokolade- eller vaniljeis
75 g mørk chokolade (70%), hakket
4 spsk. Amarena-kirsebær (inkl. lage)
6 spsk. koncentreret kirsebærsaft eller blandet saft

Sådan gør du

  1. 1.Tag isen ud af fryseren, og lad den tø i ca. 10-20 min., så isen er godt blød.
  2. 2.Smelt chokoladen, f.eks. over vandbad eller forsigtig i mikroovnen. Gem gerne lidt hakket chokolade til pynt.
  3. 3.Fordel halvdelen af Amarena-kirsebærrene inkl. lidt lage og kirsebærsaft i 4 milkshakeglas.
  4. 4.Læg en kugle is oveni, hæld lidt smeltet chokolade over, og gentag så med endnu et lag kirsebær, saft, is og smeltet chokolade.
  5. 5.Pynt med smeltet chokolade, og server med både ske og store sugerør.

Tip!

Brug dessertkirsebær fra glas eller kirsebærsauce i stedet for Amarena-kirsebær.

Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #få ingredienser