Tiramisu med Nutella og syltede kirsebær
DESSERT

Tiramisu med Nutella og syltede kirsebær

Tiramisu er en italiensk dessertklassiker, som traditionelt laves med kaffe og alkohol som f.eks. cognac eller Amaretto. Vi laver den i en børnevenlig version med Nutella og syltede kirsebær.  
  • 6 Personer

Ingredienser

1.5 dl. stærk frisklavet kaffe
100 g nutella
250 g mascarpone
4 dl. piske-fløde
2 tsk. vaniljesukker
12 stk. savoiardi-kiks
6 spsk. syltede kirsebær
1 spsk. kakao

Sådan gør du

  1. 1
    Kom kaffe og Nutella i en skål og rør sammen. Lad blandingen afkøle.
  2. 2
    Kom mascarpone og fløde i en skål sammen med vaniljesukker.
  3. 3
    Pisk det sammen til en creme.
  4. 4
    Læg seks kiks i en lille form.
  5. 5
    Hæld halvdelen af kaffe- og Nutellablandingen henover.
  6. 6
    Fordel de seks spiseskeer syltede kirsebær herover.
  7. 7
    Læg halvdelen af flødeblandingen henover.
  8. 8
    Læg nu de seks kiks over fløden og hæld kaffeblandingen på.
  9. 9
    Fordel resten af flødeblandingen herpå.
  10. 10
    Kom kakao i en lille sigte, og sigt kakao over fløden.
  11. 11
    Sæt tiramisu i køleskab 4-5 timer eller natten over.