Tiramisu med Nutella og syltede kirsebær
- 6 Personer
Ingredienser
1.5 dl. | stærk frisklavet kaffe |
100 g | nutella |
250 g | mascarpone |
4 dl. | piske-fløde |
2 tsk. | vaniljesukker |
12 stk. | savoiardi-kiks |
6 spsk. | syltede kirsebær |
1 spsk. | kakao |
Sådan gør du
-
1Kom kaffe og Nutella i en skål og rør sammen. Lad blandingen afkøle.
-
2Kom mascarpone og fløde i en skål sammen med vaniljesukker.
-
3Pisk det sammen til en creme.
-
4Læg seks kiks i en lille form.
-
5Hæld halvdelen af kaffe- og Nutellablandingen henover.
-
6Fordel de seks spiseskeer syltede kirsebær herover.
-
7Læg halvdelen af flødeblandingen henover.
-
8Læg nu de seks kiks over fløden og hæld kaffeblandingen på.
-
9Fordel resten af flødeblandingen herpå.
-
10Kom kakao i en lille sigte, og sigt kakao over fløden.
-
11Sæt tiramisu i køleskab 4-5 timer eller natten over.