Redaktionen anbefaler






– et af de tidspunkter på året, hvor salget stiger.
200 g | hvedemel |
4 tsk. | sukker |
tsk. | salt |
tsk. | kardemomme |
- | revet skal af en halv citron |
3 stk. | æg |
2 dl | øl eller danskvand |
3 dl | mælk |
50 g | smør, smeltet og afkølet |
1 dl | fløde |
50 g | mælkechokolade |
100 g | mørk chokolade |
1 knsp. | havsalt |
300 g | friske bær, fx blåbær, hindbær og kirsebær |
- | flormelis |
Udelad citronskal og brug kanel i stedet for kardemomme, sammen skiver af frisk æble eller pære i stedet for bær og pynt med hakkede hasselnødder, så bliver smagen mere efterårsagtig. Pandekagetårnet kan laves dagen før servering. Opbevar det blot på køl og tag tårnet ud ca. 20 min inden servering.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10