Pavlova med fennikel & røde bær
- 6 Personer
Ingredienser
1 dl. | æggehvide |
200 g | sukker |
1 tsk. | lys vineddike |
1 spsk. | majsmel |
1 spsk. | groft knuste fennikelfrø |
Fyld: Creme chantilly
1 dl. | piske-fløde |
1 dl. | græsk yoghurt |
1 spsk. | sukker |
- | Korn af 1 vaniljestang |
300 g | g jordbær, hindbær, blåbær, kirsebær |
1 spsk. | reven skal af øko-lime |
Sådan gør du
-
1Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Pisk, til du har en tyk og blank marengsdej.
-
2Tilsæt vineddike, sigt majsmel over og vend og fold begge dele i dejen, evt. med fennikelfrø.
-
3Beklæd en bageplade med bagepapir, og drys et tyndt lag sukker på. Brug en stor spiseske, og sæt marengsdejen som 6 store kager.
-
4Bag marengsene ved 125°, ca. 30 minutter, til de er faste.
-
5Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt.
-
6Pisk fløden til skum, fold yoghurten i, og smag til med sukker og vanilje.
-
7Fordel cremen i kagerne.
-
8Skyl, nip, og skær jordbærrene i mindre stykker, og fordel bærrene på kagerne, der drysses med limeskal.