Søde og seje amerikanske cookies. De tørrede kirsebær kan erstattes af tranebær eller rosiner, hvis du synes.
10 Personer
Ingredienser
100 g
mandel
100 g
hvid chokolade
1 stk.
vaniljestang
150 g
mel
tsk.
bagepulver
100 g
smør
100 g
sukker
50 g
lys sirup
1 stk.
æg
50 g
tørrede kirsebær eller tranebær
ANNONCE
Sådan gør du
1
Dæk mandlerne med kogende vand. Lad dem trække i vandet i minimum fem minutter, smut, skyl og tør dem.
2
Hak mandler og chokolade groft.
3
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
4
Bland mel og bagepulver.
5
Pisk vaniljekorn med smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i.
6
Rør først mel, derefter mandler, chokolade og kirsebær i blandingen.
7
Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med en spiseske. Der skal være afstand mellem kagerne, de flyder ud under bagningen – ca. 12 kager på bagepladen.
8
Bag kagerne 12-15 minutter ved 175 grader.
9
Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde.