ANNONCE ANNONCE mad 10 opskrifter på tømmermændsmad Det er dagen derpå, og du har det sløjt. Mildest talt. Din bedre halvdel tilbyder at handle til en ordentlig omgang tømmermændsmad til at forkæle dit indre, men hvad har du lyst til? Her får du 10 bud på opskrifter til at pleje dine tømmermænd. frokost Cremede røræg Bløde, cremede røræg kræver lidt tid og opmærksomhed, men bør være fast inventar på langt de fleste brunchborde. frokost Brødnachos med cheddar og chilichutney Det lidt for tørre brød får nyt liv som nachos med skarp chutney i denne mexikanskinspirerede ret. frokost Flæskestegsburger med figner Saftig burger med sød smag fra syltede rødløg, balsamicoeddike og friske figner. Det smager af jul. frokost Pølsehorn a la pizza Med mozzarella og lidt tomat bliver disse pølsehorn pizzaagtige i smagen. Tag et pølsehorn og nyd det, mens det endnu er lunt, læg en håndfuld til side til madpakken og frys en portion ned, når de er kølet af. aftensmad Easy-peasy pizza med kartofler, svampe og pulled pork En hurtig og sprød pizza toppet med kartofler, svampe og krydret pulled pork. Brug gerne en rest til at lave retten. aftensmad Pølser med grove fritter og urtemayonnaise Pølser er en klassisk dansk spise, som bliver så meget bedre med hjemmelavede fritter og mayo. Vi putter hakkede urter i mayonnaisen for at gøre den lidt lækrere. aftensmad Burger med bacon og guacamole Giv dine burgere et saftigt pift med guacamole. Den grønne dip smøres direkte i burgerbollen og tilføjer ekstra smag og krydderi til burgeren. Opskrift Luksus-nachos med pulled pork Nachos er i sig selv lidt en luksus, men med pulled pork, syltede jalapenos og godt med cheddarost bliver fadet endnu hurtigere tømt, så sørg for at lave rigeligt! snacks og tilbehør Kokosvafler Lune vafler løfter morgenmaden til nye højder. Her er vaflerne lavet med kokosmælk. Server dem med det, du lige har i frugtskålen. snacks og tilbehør Hjemmelavede ”ostepops” Sprøde ostekugler, som smager mildt af ost og giver baghjul til den færdigkøbte udgave. ANNONCE ANNONCE Se også Alkohol 10 myter om alkohol og tømmermænd Hjernen Derfor elsker vi slik og søde sager Læs mere om mad opskrifter
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.