Easy-peasy pizza med kartofler, svampe og pulled pork
AFTENSMAD

Easy-peasy pizza med kartofler, svampe og pulled pork

En hurtig og sprød pizza toppet med kartofler, svampe og krydret pulled pork. Brug gerne en rest til at lave retten.
  • 4 Personer

Pizza

8 stk. hvedetortillas
200 g cremefraiche 38% (alternativt frisk mozzarella)
2 stk. kartofler
4 stk. portobellosvampe eller 150 g champignon
300 g færdig pulled pork
4 stk. forårsløg, finthakkede
- Olie, til dryp
- salt og peber
100 g feldsalat
- Chilisauce og/eller cremefraiche

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 225/215 grader varmluft.
  2. 2
    Fordel tortillaerne på bageplader beklædt med bagepapir, og smør dem med cremefraiche.
  3. 3
    Skær kartoflerne i meget tynde skiver, enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
  4. 4
    Skær svampene i ca. ½ cm tykke skiver. Fordel først kartoflerne og så svampene på pizzaerne.
  5. 5
    Læg små skefulde pulled pork på pizzaerne og drys med forårsløg.
  6. 6
    Dryp med olie samt lidt salt og peber.
  7. 7
    Bag pizzaerne i ca. 10 min, til de er gyldne og sprøde i kanten.
  8. 8
    Server dem straks, toppet med feldsalat og dryp med chilisauce eller cremefraiche.

Tip!

Brug en almindelig pizzadej i stedet for tortillas.