Easy-peasy pizza med kartofler, svampe og pulled pork
- 4 Personer
Pizza
8 stk. | hvedetortillas |
200 g | cremefraiche 38% (alternativt frisk mozzarella) |
2 stk. | kartofler |
4 stk. | portobellosvampe eller 150 g champignon |
300 g | færdig pulled pork |
4 stk. | forårsløg, finthakkede |
- | Olie, til dryp |
- | salt og peber |
100 g | feldsalat |
- | Chilisauce og/eller cremefraiche |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 225/215 grader varmluft.
-
2Fordel tortillaerne på bageplader beklædt med bagepapir, og smør dem med cremefraiche.
-
3Skær kartoflerne i meget tynde skiver, enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
-
4Skær svampene i ca. ½ cm tykke skiver. Fordel først kartoflerne og så svampene på pizzaerne.
-
5Læg små skefulde pulled pork på pizzaerne og drys med forårsløg.
-
6Dryp med olie samt lidt salt og peber.
-
7Bag pizzaerne i ca. 10 min, til de er gyldne og sprøde i kanten.
-
8Server dem straks, toppet med feldsalat og dryp med chilisauce eller cremefraiche.
Tip!
Brug en almindelig pizzadej i stedet for tortillas.