ANNONCE ANNONCE FROKOST Cremede røræg Bløde, cremede røræg kræver lidt tid og opmærksomhed, men bør være fast inventar på langt de fleste brunchborde. 4 Personer Ingredienser 8 æg str. M/L 50 g smør, skåret i tern lidt flagesalt og evt. friskkværnet peber ANNONCE Sådan gør du 1 Pisk æggene sammen i en gryde, og tilsæt smør. 2 Varm æggene over middel varme, og rør med en dejskraber eller grydeske. Æggene tykner langsomt, så hav tålmodighed. 3 Rør hele tiden undervejs, specielt ved bunden og langs siderne af gryden. 4 Tag gryden af varmen, når æggene er tyknet til en cremet, let fast røræg, og smag til med salt og evt. peber. Server røræggene varme eller lune. PRINT ANNONCE
Jul Julen 2025: Vi passer på julemaden, så den ikke bliver til madspild Gaven må gerne være brugt, juletræet må gerne være kunstigt, og julemaden må gerne være grønnere – i hvert fald om ti år. Coop Analyse har undersøgt julevanerne i 2025 og spurgt til fremtidens julemiddag
Jul Nu drikker 3 gange så mange danskere portvin Portvin smager, så englene synger, og december er da også måneden, hvor vi drikker allermest portvin. Men faktisk er salget af den søde portugisiske dessertvin i fremgang hele året
Jul 10 gamle juletraditioner, du kan (gen)indføre i din familie Vil du krydre julen med flere juletraditioner i år, eller skal du selv holde din første jul og har brug for inspiration? Her får du bud på 10 gamle juletraditioner, du kan indføre i din familie.
Jul Priserne er steget, men julens varer er heldigvis på tilbud Inflationen har kunnet mærkes på fødevarepriserne i 2025. Nu går vi julen i møde. En højtid, der har det med at sætte sine spor på pengepungen, og mange danskere ser nok bekymrede frem mod december. Men det er der ingen grund til, for så slemt bliver det faktisk ikke
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence 14. december: Vind en gyngestol fra FDB Møbler til en værdi på 6999 kroner Julen er fyldt med julestjerner, -kugler og -hjerter. Svar rigtigt på 3 spørgsmål om julepynt for at deltage i lodtrækningen om en gyngestol fra FDB Møbler KONKURRENCE