Burger med bacon og guacamole
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | skiver bacon |
600 g | hakket oksekød |
- | salt og peber |
4 stk. | skiver cheddarost |
1 stk. | avocado |
- | lidt limesaft |
dl. | creme fraiche 18% |
1 stk. | fed revet hvidløg |
1 stk. | rød chili |
4 stk. | store burgerboller |
2 stk. | store tomater |
Sådan gør du
-
1Steg baconen sprød på en pande i sit eget fedt.
-
2Form kødet til fire bøffer, drys med salt og peber, og steg, gerne på grillpande, kødet et par minutter på hver side.
-
3Læg osten på kødet, og lad smelte, mens kødet gennemsteges.
-
4Mos avocado, og dryp limesaft over.
-
5Bland avocado med creme fraiche, og smag til med hvidløg, hakket chili og salt.
-
6Lun burgerbollerne, og skær tomater i skiver.
-
7Læg burgerne sammen.