Burger med bacon og guacamole
Giv dine burgere et saftigt pift med guacamole. Den grønne dip smøres direkte i burgerbollen og tilføjer ekstra smag og krydderi til burgeren.

- 4 Personer
Ingredienser
8 stk | skiver bacon |
600 g | hakket oksekød |
- | salt og peber |
4 stk | skiver cheddarost |
1 stk. | avocado |
- | lidt limesaft |
dl. | creme fraiche 18% |
1 stk. | fed revet hvidløg |
1 stk. | rød chili |
4 stk | store burgerboller |
2 stk | store tomater |
Sådan gør du
- 1.Steg baconen sprød på en pande i sit eget fedt.
- 2.Form kødet til fire bøffer, drys med salt og peber, og steg, gerne på grillpande, kødet et par minutter på hver side.
- 3.Læg osten på kødet, og lad smelte, mens kødet gennemsteges.
- 4.Mos avocado, og dryp limesaft over.
- 5.Bland avocado med creme fraiche, og smag til med hvidløg, hakket chili og salt.
- 6.Lun burgerbollerne, og skær tomater i skiver.
- 7.Læg burgerne sammen.