Luksus-nachos med pulled pork

Luksus-nachos med pulled pork

Nachos er i sig selv lidt en luksus, men med pulled pork, syltede jalapenos og godt med cheddarost bliver fadet endnu hurtigere tømt, så sørg for at lave rigeligt!
  • 4 Personer

Ingredienser

100 g nachos (gerne af majsmel, så har de mest smag)
150 g færdig pulled pork
1 glas syltede jalapenos
100 g revet cheddarost
2 håndfulde Friske koriander
- Tabasco, efter smag

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft. Kom halvdelen af nachos i et ovnfast fad, og fordel halvdelen af den pulled pork, jalapenos, tabasco og cheddarost over. Læg herefter resten af nachos mv. ovenpå, og slut af med resten af cheddarosten.
  2. 2
    Sæt fadet i ovnen og bag retten i ca.15-20 min., til osten er smeltet og gylden.
  3. 3
    Server de varme nachos med et drys frisk koriander og salsa, cremefraiche, guacamole til at dyppe i.

Tip!

Smag gerne på jalapenos, inden du tilsætter dem, så kan du bedre justere mængden efter din smag. Husk også, at laver du retten meget stærk, så kræver det også mere cremefraiche til at slukke ildebranden i munden! Brug pulled beef eller pulled chicken i stedet for pulled pork. Tilbehør: guacamole, salsa og/eller cremefraiche