Kokosvafler
SNACKS OG TILBEHøR

Kokosvafler

Lune vafler løfter morgenmaden til nye højder. Her er vaflerne lavet med kokosmælk. Server med det, du lige har i frugtskålen.
  • 10 Personer

Ingredienser

250 g hvedemel
3 spsk. sukker
1 tsk. bagepulver
1 stk. vaniljestang (kornene) eller 1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 stk. reven skal af øko-lime
3 stk æg str. M/L
1 dåse kokosmælk En dåse, der svarer til 400 ml.
75 g smør smeltet (alternativt kokosolie)

Sådan gør du

  1. 1
    Bland mel, sukker, bagepulver, vanilje og salt i en skål.
  2. 2
    Pisk æggene sammen i en anden skål.
  3. 3
    Lav en lille fordybning i midten af melblandingen, og hæld æggene i. Pisk æggene ud i melblandingen, og tilsæt lime og kokosmælk lidt ad gangen, hold lidt tilbage til at justere konsistensen med.
  4. 4
    Pisk smørret i, lidt ad gangen. Dejen skal være let tyktflydende.
  5. 5
    Varm et vaffeljern op (her er brugt plader til belgiske vafler), og bag vaflerne, til de er gyldne og let sprøde.
  6. 6
    Kokosvaflerne er lidt længere tid om at blive gyldne end vafler bagt med komælk.
  7. 7
    Server vaflerne lune f.eks. med cremefraiche, flormelis og friske bær.