Kokosvafler

Lune vafler løfter morgenmaden til nye højder. Her er vaflerne lavet med kokosmælk. Server med det, du lige har i frugtskålen.
Kokosvafler
  • 10 Personer

Ingredienser

250 g hvedemel
3 spsk. sukker
1 tsk. bagepulver
1 stk. vaniljestang (kornene) eller 1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 stk. reven skal af øko-lime
3 stk æg str. M/L
1 dåse kokosmælk En dåse, der svarer til 400 ml.
75 g smør smeltet (alternativt kokosolie)

Sådan gør du

  1. 1.Bland mel, sukker, bagepulver, vanilje og salt i en skål.
  2. 2.Pisk æggene sammen i en anden skål.
  3. 3.Lav en lille fordybning i midten af melblandingen, og hæld æggene i. Pisk æggene ud i melblandingen, og tilsæt lime og kokosmælk lidt ad gangen, hold lidt tilbage til at justere konsistensen med.
  4. 4.Pisk smørret i, lidt ad gangen. Dejen skal være let tyktflydende.
  5. 5.Varm et vaffeljern op (her er brugt plader til belgiske vafler), og bag vaflerne, til de er gyldne og let sprøde.
  6. 6.Kokosvaflerne er lidt længere tid om at blive gyldne end vafler bagt med komælk.
  7. 7.Server vaflerne lune f.eks. med cremefraiche, flormelis og friske bær.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #snacks og tilbehør, #dessert og #morgenmad og brunch