1 dej - 5 slags brød - Lav dej til flere dage og mange brød
Køleskabsdejen
En nem og holdbar brøddej, som kan give skønne brød hele ugen. Bag blot det, du har brug for hver dag, og sæt dejen tilbage på køl. Dejen ændrer struktur i løbet af ugen, så vi har samlet lidt forslag til, hvad dejen bruges bedst til de forskellige dage. Se opskriften
Brødstænger
Brødstænger er herligt tilbehør til vinterens supper eller måske tapas. Brødstængerne er bløde og lækre indeni og har en sprød skorpe med smag af sesam. Se opskriften
Morgenboller
Skønne morgenboller med en sprød skorpe. Sørg for at bage bollerne til de er godt lysebrune, smagen sidder i farven! Se opskriften
Madbrød med timian og salt
Hvis dejen får lov og stå i 4-5 dage på køl, så bliver den meget blød og fuld af luft. Her bliver brødblandingen til et fantastisk madbrød med masser af smag af korn og urter. Se opskriften
Minipizza med spinat og pølse
Små skønne pizzaer med masser af smag. Prøv dem med forskellige toppinger. Pizzaerne kan sagtens fryses, så er der altid lidt nemt til madpakken på lager. Se opskriften
Sandwichflutes
Saftige flutes - perfekte til skovturen eller madpakken. Se opskriften





