Skinke med spicy røræg og grønt
GæSTEMAD OG FEST

Skinke med spicy røræg og grønt

Pep din røræg op med chili og server med spinatblade og skinke i skiver.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. rød peberfrugt
1 stk. rød chilli
1 stk. 
skalotteløg
75 g frisk babyspinat
2 spsk. eddike f.eks. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
- salt
- peber

8 stk. æg
0.5 dl. fløde eller mælk
20 g smør
100 g skinke i skiver f.eks. serranoskinke
1 håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du

  1. 1
    Skær peberfrugten i små tern. Snit chilien fint (gem den til scrambled eggs). Pil og skær skalotteløg i tynde skiver. Vend babyspinat, peberfrugt og skalotteløg med lidt eddike, olivenolie, salt og peber.
  2. 2
    Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med ½ dl fløde eller mælk, salt og peber.
  3. 3
    Opvarm en pande med lidt smør. Tilsæt æggemassen – lad den sætte sig let 15-20 sekunder og rør i den jævnligt, til du har en god røræg. Vend med fintsnittet chili og krydr med salt.
  4. 4
    Del skinken i mindre stykker. Pluk persillen groft.
  5. 5
    Anret spinatsalat på tallerkener eller på et fad og top med spicy røræg, skinke og plukket, bredbladet persille