Skinke med spicy røræg og grønt
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | rød peberfrugt |
1 stk. | rød chilli |
1 stk. | skalotteløg |
75 g | frisk babyspinat |
2 spsk. | eddike f.eks. æbleeddike |
3 spsk. | olivenolie |
- | salt |
- | peber |
8 stk. | æg |
0.5 dl. | fløde eller mælk |
20 g | smør |
100 g | skinke i skiver f.eks. serranoskinke |
1 håndfuld | bredbladet persille |
Sådan gør du
-
1Skær peberfrugten i små tern. Snit chilien fint (gem den til scrambled eggs). Pil og skær skalotteløg i tynde skiver. Vend babyspinat, peberfrugt og skalotteløg med lidt eddike, olivenolie, salt og peber.
-
2Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med ½ dl fløde eller mælk, salt og peber.
-
3Opvarm en pande med lidt smør. Tilsæt æggemassen – lad den sætte sig let 15-20 sekunder og rør i den jævnligt, til du har en god røræg. Vend med fintsnittet chili og krydr med salt.
-
4Del skinken i mindre stykker. Pluk persillen groft.
-
5Anret spinatsalat på tallerkener eller på et fad og top med spicy røræg, skinke og plukket, bredbladet persille