Croque monsieur
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | cremefraiche, 38% (eller mascarpone) |
350 g | reven gruyereost |
1 spsk. | dijonsennep |
- | salt og peber |
8 skiver | landbrød |
4 stk. | tykke skiver kogt skinke |
25 g | smør |
Sådan gør du
-
1Rør cremefraiche, reven ost, sennep, salt og peber sammen i en skål. Fordel blandingen på alle brødskiverne. HUSK: Gem lidt ost til at toppe med.
-
2Læg en skive skinke oven på halvdelen af brødskiverne. Læg derpå de resterende brødskiver oven på skinken med osteblandingen øverst.
-
3Smelt halvdelen af smørret på en pande, og steg 2 af croque monsieur’erne i et par minutter til brødets bund er gylden.
-
4Kom sandwichene over i et ildfast fad, og steg de næste 2 croque monsieurer i resten af smørret. Løft dem over i fadet.
-
5Top med resten af osten og bag alle croque monsieur’erne i en 180 grader varm ovn i 10-15 minutter til osten er smeltet og gylden.
-
6Spis straks med sennep og små cornichoner til.