Kartoffelsalat med røget skinke
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
1 kg | kartofler gerne Smag Forskellen Mallorca kartofler |
Pestocreme
1 dl. | basilikumblad |
0.75 dl. | mandel |
0.75 dl. | olivenolie |
0.5 dl. | mayonnaise |
1 spsk. | citronsaft |
- | salt og peber |
100 g | kogt og letrøget skinke |
100 g | fast ost |
- | Frisk basilikum til drys |
Sådan gør du
-
1Kog kartoflerne møre, og afkøl helt. Skær i mindre stykker.
-
2Kom urter, nødder, olie og citronsaft i en blender, og blend til pestokonsistens.
-
3Juster konsistensen med vand, og smag til med salt og peber.
-
4Vend kartofler i cremen.
-
5Hak ost og skinke, og vend i, eller drys over kartoffelsalaten. Drys basilikum henover, og server.