Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
8 skiver | lufttørret skinke |
9 dl. | grøntsags- eller hønsefond |
100 g | frisk spinat |
1 bundt | bredbladet persille |
2 spsk. | olivenolie |
25 g | smør + 2 spsk. |
2 | små porrer Eller 1 stor |
1 fed | hvidløg |
2 dl. | risottoris (arborio) |
1 dl. | Tør hvidvin |
40 g | friskrevet parmesanost |
- | citronskal fra en hel citron |
- | Citronsaft fra 1 citron |
0.5 dl. | piskefløde |
1 spsk. | frisk timian, finthakket |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10