Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
8 skiver | tørret skinke, f.eks. serranoskinke |
2 stk | æg |
1 dl. | mælk |
8 skiver | italiensk flute eller ciabatta-brød |
- | smør, til stegning |
2 spsk. | olivenolie |
- | Saften af ½ citron |
1 tsk. | dijonsennep |
- | Honning, efter smag |
- | salt og peber |
1 stk. | avocado, i mundrette stykker |
50 g | frisk babyspinat |
8 stk | 8 radiser, i tynde skiver |
2 stk | forårsløg, hakket |
Brug bacon i stedet for serranoskinke, eller server en vegetarisk version blot toppet med avocadosalaten.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10